BIERPONG TAFEL HUREN

Bier pong wordt steeds populairder, je hebt er wel eens iets over gehoord of zelfs gespeeld. Wij willen dat iedereen kennis leert maken met beer pong. Dat is ook een van de redenen dat wij bier pong tafels verhuren. Hoe mooi zou het zijn als iedereen kan genieten van een potje bier pong op een OFFICIËLE BIER PONG tafel met bijbehorende bekers en ballen. Daarom kan je bij ons een bierpong tafel huren om het gezelligste spel ter wereld te spelen.

HET SPELVERLOOP

Bier pong is een Amerikaans studentenspel dat is ontstaan als een combinatie van meerdere drankspelletjes. De regels van Bier Pong liggen niet vast en verschillen per locatie, al wordt het spel altijd gespeeld volgens dezelfde basisprincipes.


Twee teams zetten een gelijk aantal, met bier, gevulde bekers tegenover elkaar. Het doel is om de pingpongbal vanaf een afstand in het bier van de tegenstander te gooien, stuiteren. De tegenstander moet vervolgens de inhoud van de beker leegdrinken. Het team dat als eerste geen bier meer heeft, heeft verloren en moet de resterende bekers van de tegenstander ook leegdrinken..

         Bierpongtafel


Incl. 1 officiële bier pong tafel

        25 cups bekers

        2 bier pong balletjes

        Spelregels


                      Prijs € 25,-

Ons adres

Partytentverhuur-noord Oldenoert 68

9351 KR LEEK

Telefonisch bereikbaar

Tel : 06-27195750

ma-za    08:00 uur-21:00 zon        12:00 uur-17:00


E-mail

info@partytentverhuur-noord.nl


Reserveren

Reserveren