Partytent 3x6M PVC

Beschrijving:                                                                                                 Reserveren

De partytent: 3x6m                                                                              


Bij de PVC partytent geniet u van een uiterst stabiele partytent. Dikke zeilen van PVC en een frame zeer degelijk is opgebouwd. In het nokframe zit een extra buis en over de grond loopt een buis waaraan de staanders gekoppeld zitten.  Mooie boogvensters met stevige vensterfolie

Geschikt voor +/-  25 personen . U kunt zelf bepalen wat dicht of open moet alle zijwanden zijn los te plaatsen .  • Een tochtflap van 30 cm rondom de tent zorgt voor extra bescherming tegen tocht en ongewenste elementen.
  • Rondom voorzien van een buis over de grond die de stabiliteit aanzienlijk vergroot.
  • In de dakconstructie heeft deze partytenten een extra dwarsligger waardoor de stevigheid en kracht van het frame extra versterkt wordt.
  • In plaats van gestikte naden zijn de naden van het zeil gelast, wat resulteert in een sterker en volledig waterdicht ontwerp.
  • Bovendien is er een tochtflap toegevoegd over de naden van de zijwanden voor extra bescherming en afdichting.
  • Het gebruik van 550 grams per m² PVC-zeil maakt de tent 100% waterdicht en geschikt voor alle weersomstandigheden.
  • Het zeil is brandvertragend gecertificeerd, wat extra veiligheid biedt voor jouw evenement.
  • Duidelijke handleiding
  • Tent is geschikt voor te koppelen met andere tent 

Matriaal: PVC 550 gram per m²

Het dakzeil van de PVC  partytent 3×6 is gemaakt van 550 gram per m² PVC. Ook de zijwanden en de eindwanden zijn van dezelfde topkwaliteit. Het dakzeil bestaat uit 1 geheel met tochtflappen bij elke staander naar beneden om de naad tussen de zijwanden af te dichten. Elk zeil is afzonderlijk te verwijderen. De zijwanden bestaan uit delen van 2 meter met boogvenster. Onderaan elk zeil zit een tochtflap die voorkomt dat er wind in de tent komt. De zijwanden worden met elastieken aan het frame bevestigd, hierdoor kan de tent tegen een windstoot omdat er rek in zit. De beide eindwanden hebben ritsen waarmee een opening en oproldeur kan worden gemaakt. De oproldeur wordt aan de bovenkant met een gesp vastgezet.

Afmetingen:

Lengte:6 meter
Breedte:3 meter
Nokhoogte:2,9 meter
Zijkanthoogte:2 meter
Oppervlakte:18m²
Staanders:Elke 2 meter