PARTYTENTVERHUUR-NOORD

     HEEFT ALLES VOOR EEN GESLAAGD FEEST

                                    Ballonnenboog

Een ballonnenboog is een eye-catcher op een iedere locatie en wordt dan ook veel ingezet bij een opening, huwelijk , actie en promotie in een winkel, feestlocatie of bedrijf . Ballonnenbogen zijn leverbaar in vele kleuren en afmetingen en geheel naar eigen kleur en afmeting samen te stellen.


Voor een enkele deur wordt veel al een ballonnenboog van 5 meter gemaakt. dit betekend dat de boog bestaat uit een frame van in totaal 5 meter ballonnen. Heeft u een dubbele deur, dan kunt u de lengte uitbreiden naar bijvoorbeeld 6 of 7 meter.


Wij bezorgen de ballonboog kant en klaar bij u thuis of op locatie, u hoeft hier zelf verder niets voor te doen. Uiteraard komen wij de boog ook weer ophalen  dit  bepaald u zelf  in overleg met ons . Een ballonnenboog is uitermate geschikt om binnen en buiten te staan .

Heeft u zelf ideeën of vragen neem dan  gerust contact  met ons op.  

                                           Prijzen

De genoemde prijzen zijn incl.21% BTW  en excl. bezorgkosten .

Woont of is u locatie  binnen een straal van 25 km van ons adres dan bezorgen wij GRATIS.  Zie hier voor meer informatie over bezorgen.

 Bij ons reken we GEEN toeslag voor metallic ballonnen!!                                                        U kunt uit alle kleuren kiezen.


 

Boog 5 meter ( enkel deurs )           € 75,-

Boog 6 meter ( dubbel deurs )        € 95,-

                    

 

                              Ballonnenboog bestellen

U kunt  uw aanvraag mailen maar u kunt uiteraard dit ook telefonisch doen.   

* = verplicht in te vullen